• Wonen aan het water

  • Genieten op ruime kavels

  • Knus en modern wonen

ONZE
WERKWIJZE

Orbita beschikt over de kennis, de vaardigheden en het vakmanschap die nodig zijn om een bouwplan van begin tot eind te realiseren. Onze ontwerpen springen in het oog door hun basic eenvoud, persoonlijke uitstraling en afgewogen balans.

Ontwerp
Het ontwerpproces verloopt logisch en gepland. Op basis van intensief overleg met de opdrachtgever wordt een schetsontwerp gemaakt. Dat vertaalt zich in een voorlopig ontwerp en uiteindelijk in een definitief ontwerp waarin ook welstandseisen zijn meegenomen.

Het definitief ontwerp vormt de basis voor de bestektekeningen, prijsvorming en contractstukken die uiteindelijk leiden tot de werktekeningen waarmee bouwers aan de slag kunnen. Gedurende het gehele ontwerpproces wordt als vanzelfsprekend gebruik gemaakt van moderne CAD-systemen, waardoor uitwisseling van gegevens met alle mogelijke bouwpartners snel, efficiënt en foutloos gebeurt.

Specialistenwerk
We zijn van mening dat je specialistisch werk ook het best aan specialisten kunt overlaten. Dat betekent dat we het vervaardigen van STABU-bestekken, het maken van begrotingen en constructie-, bouwfysische- en akoestische berekeningen en specifieke berekeningen voor het Bouwbesluit uitbesteden aan onafhankelijke bureaus op dit gebied.

Verlengstuk van opdrachtgever
Van al die specialisten merkt u als opdrachtgever alleen het resultaat. Uw aanspreekpunt is namelijk altijd alleen de architect. Orbita blijft eindverantwoordelijk voor de complete technische uitwerking en bewaakt de planning en het budget. Als spil in het totale bouwproces heeft Orbita het overzicht en blijft door regelmatig met u te overleggen uw belangen behartigen en uw ideeën realiseren.

LAATSTE
NIEUWS

Orbita ontwerpt woonschuur in Wierden

De door Orbita in samenwerking met Atelier ROAD ontworpen woonschuur aan ...

Steun aan Twents dialect

Johannes Dollen is een liefhebber van het Twentse dialect, vandaar dat ...

Orbita Architectuur

Vestigingsadres
Tolgaarde 22
7642 EZ Wierden
Direct contact
T  06 1500 7247
E   dollen@orbita.nl

U kunt voor meer informatie contact
opnemen met Johannes Dollen